Njihuni me kryetarin e komunës Kërçovës

111555-150x150Dr.Sci. Fatmir Dehari, kërcovari tipik, i popullit të Kërçovës, pjesë e pandashme e jetës së kombit të tij, njeriu që përfaqëson dhe mishëron, dhembjen, sakrificën dhe guximin e një kërçovari gjatë shekujve. Mishërim i spontanitetit, humanizmit, mirësisë, intelektualitetit, komunikimit në kohë paqeje dhe i guximit, sakrificës dhe heroizmit në kohë të vështira të popullit të tij. Dashamirës dhe pjesë e të gjithëve në jetën e përditshme dhe menaxhimin institucional. Bashkëndjen gëzimin dhe vuajtjen e secilit, pa paragjykime ndaj askujt pavarësisht profilit social apo intelektual të dikujt që miqësisht takohet me të. Me përkushtimin e një olimpiku: “më mirë, më shpejt, më lart”. Krenari e të gjithëve për të kaluarën, të tashmen dhe të ardhmen e popullit te tij!

1
99
3
4
6
8

 

top